• DK
  • DE
  • GB
 

November & December menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

November og december er julemåneder på Broholm Slot. Der er klassisk julepynt og juletræ i stuerne og i køkkenet bruger vi gerne julens klassiske råvarer såsom and, vildt og marcipan fortolket med et let moderne og frisk pust.


NOVEMBER - DECEMBER 2025

URTEGRAVET DÅDYR FRA SYDFYN
Enebærgranite, råsyltet solbær og friteret grønkål
Kr. 185,-

FILET AF TORSK
Æble – fennikelsalsa og kongekrabbeskum
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

SVAMPE FRA FYNSKE SKOVE
Som cremet i sprød krustade, syltet og sauce blanquette
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

VILDAND FRA SYDFYN SOM ROSASTEGT
og sprød croquette, rødbedepure, savoykål og pære samt portvinsglace
Kr. 315,- Som hovedret

JULEOST FRA THISE
Kvædekompot og sprødt
Kr. 185,-

JULESYLTEDE FYNSKE BROMBÆR
Mandelmakron, hvid chokolade og amarenasirup
Kr. 185,-


Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas kr. 495.- Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas kr. 610.- Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas kr. 725.- Saftmenu 6 glas kr. 540.-